Hemtjänst och äldreomsorg i Stockholm

Vårt mål är att vara den bästa hemtjänsten i Hägersten

 

Vår verksamhet i Hägersten erbjuder hemtjänst, individuellt anpassad efter dina och dina anhörigas villkor.

Att våra kunder ska trivas hos oss har högsta prioritet och vi väljer därför vår omvårdnadspersonal med stor omsorg. En individuell kontaktperson utses för varje kund då det är vår ambition att de i största möjliga utsträckningde ska få träffa samma personal.

Våra anställda utbildas i kostlära, rehabilitering, förflyttnings- och lyftteknik, hygien samt smittskydd samt gott bemötande.

Våra tjänster

Vi handplockar vår personal för att kunna ge dig individuellt anpassad hemtjänst som är på dina villkor och vi utför all typ av service och omvårdnad utefter ditt biståndsbeslut. Vi är en liten aktör som har en familjär inställning och det genomsyrar allt vi gör.

Tilläggstjänster
 • Vi kan också erbjuda service utöver ditt biståndsbeslut exempelvis med ledsagning för kulturbesök, utflykter, promenader och resor. Du kan också få hjälp med snöskottning, gräsklippning etc. Hör av dig till oss så ser vi till att ordna det utefter dina behov.
 • Vi har frisör och massör som besöker dig i ditt hem.
Kompetens

Vi är stolta att erbjuda omsorgspersonal och undersköterskor med goda erfarenheter och kompetens gällande omvårdnad vid demens samt minnessvårigheter. Vi ser till att all vår personal utbildas, bland annat inom rehabilitering, förflyttnings- och lyftteknik, hygien och smittskydd samt gott bemötande.

Utbildning
 • Vårdbiträde
 • Undersköterskor
Språk
 • All vår personal pratar svenska
Arbetssätt
Kontinuitet
 • AB Roo Hemtjänst & Vård är en liten organisation med låg personalomsättning. Vi har hög personaltäthet och det är något som utmärker oss och vi är mycket stolta över att vi lyckas så väl med det. Vi lägger stor vikt vid att matcha personal och kund, utefter personligheter och specifika behov.
Kontaktman
 • Vi utser en kontaktperson för varje kund och om ni inte skulle trivas ihop så kan du självklart byta.
Dokumentation
 • Vi för journal enligt Stockholms Stads regler och förhållningar och hos kunder med demenssjukdom har vi ett block där personalen för anteckningar när de besökt dig, vad ni gjort tillsammans och om det hänt något särskilt.
Mat
Leverantör
 • Vi tillreder måltider i hemmet.
 • Vi lämnar matlådor från Restaurang.
 • Specialkost: Finns vid behov
Specialkost
 • Vid behov.

Kvalitet

Vi är måna om att leverera bra kvalitet så att vi kan leva upp till vårt mål att var den bästa hemtjänsten och att du ska känna dig trygg med oss. Därför gör vi egna stickprov där vi tittar på hur till exempel städningen och disk utförs och hur du upplever personalen. Är du inte nöjd eller stöter vi på något som inte är bra utfört har vi en mycket snabb åtgärdsplan och frekventa återkopplingar.

Anställer vi ny personal är vi noga med att presentera dig som kund och personal för varandra och vi försöker att alltid vara med vid det första mötet. Efter introduktionen ringer vi och följer upp och ser till så ni är nöjda.

Att du som kund får säga din mening är bra för både personalen och dig.

Vi ger hemtjänstservice i:
Hägersten, Skärholmen, Gröndal, Liljeholmen, Hägerstensåsen, Aspudden och Fruängen

Vår adress i Hägersten är:
Selmedalsvägen 38
129 37 Hägersten

Telefon: 08 515 171 10 • Epost: info@rohemtjanst.se