Hemtjänst och vård i Stockholm

Hemtjänst i Stockholm
– när den är som bäst

Vi har låg personalomsättning – känn dig trygg med den som kommer till dig

Vår verksamhet finns i Hägersten i Stockholm och vi erbjuder hemtjänst med kvalitet, individuellt anpassad efter dina och dina anhörigas villkor. Vi arbetar aktivt för att bryta ofrivillig isolering, exempelvis genom anordna grannträffar för att på så vis skapa nya kontakter.

För oss är det viktigt att kunder ska trivas hos oss och därför väljer vi vår omvårdnadspersonal med stor omsorg. Varje kund får en individuell kontaktperson och det är vår ambition att de ska få träffa samma personal i största möjliga utsträckning.Roo Hemtjänst har många nöjda kunder. Läs mer om oss här ››

De anställda hos AB Roo Hemtjänst & Vård utbildas i kostlära, rehabilitering, förflyttnings- och lyftteknik, hygien och smittskydd samt gott bemötande.

Läs mer om våra tjänster, kompetens, arbetssätt och mat på sidan om hemtjänst i Hägersten.

Kvalitet

Vi är mycket måna om att leverera bra kvalitet och att du som kund ska känna dig trygg med oss. Vi gör egna stickprov där vi tittar på hur exempelvis städningen och disk utförs samt hur du upplever vår personal. Om du inte skulle vara nöjd eller om vi stöter på något som inte är bra utfört har vi en snabb åtgärdsplan och frekventa återkopplingar.

När vi anställer ny personal är vi noga med att presentera kund och personal för varandra och vårt mål är att vara med vid det första mötet. Efter introduktionen ringer vi och följer upp  så att du som kund alltid ska känna dig nöjd.

Det är viktigt för oss att du får säga din mening, det är bra för både vår personal och för dig som kund.